Werkplaats Autobedrijf Luisman

 

Autobedrijf Luisman is een allround merkonafhankelijke garage en biedt u een optimale service tegen een gunstig werkplaats tarief. Autobedrijf Luisman biedt u een totale auto service en naast regulier onderhoud en APK ook:

- Airco service
- Storing Diagnose
- Glasservice
- Banden en Uitlijnservice

 

Airco:

De airconditioning installatie zorgt voor een optimaal klimaat comfort tijdens het autorijden 12 maanden per jaar. De temperatuur in het voertuig is aangenaam constant, hierdoor blijft u langer geconcentreerd en bereikt u veilig uw bestemming.

APK:

De Algemene Periodieke Keuring is een wettelijke verplichte keuring. Deze keuring verhoogt de verkeersveiligheid en het milieu, maar het blijft een momentopname en het betekend niet dat uw auto 't hele jaar het blijft doen, zoals u wel verwacht. Regelmatige controle en goed onderhoud van uw auto is dus belangrijk, ook al is hij APK gekeurd.

Storing diagnose:

Met professionele apparatuur kan uw auto worden getest/uitgelezen en zodoende de aard van uw klacht snel worden gelokaliseerd.

Glasservice:

Sterbreuk of totale ruitschade wordt in overleg gerepareerd.

Banden en Uitlijnservice:

Een band is voor de meeste mensen rond en zwart en een noodzakelijk iets voor onder uw auto maar een band is meer. Voor een optimaal comfort en veiligheid zijn goede banden een vereiste. Hij is het enige contact met het wegdek.
Banden zijn er in allerlei soorten en maten, wij kunnen u voorlichten en adviseren welk type band het best bij uw voertuig past. Autobedrijf Luisman voert alle bandenmerken en is tevens dealer van Tyfoon en General tyres.

Uitlijning is een specialisme waarbij het niet alleen blijft bij sporing stellen zoals vaak wordt gedacht maar andere zaken als wielvlucht, uitspoor in de bocht, askanteling en KPI spelen een zeer grote rol. Luisman kan uw auto in deze behoefte voorzien.

Tyfoon Brochure (Bekijk)


OtoPartner:

Autobedrijf Luisman is tevens de OtoPartner in de regio en verspreid 4x p/jaar een folder gekoppeld aan het seizoen dus altijd de juiste acties in de juiste periode.

 

Werplaats Autobedrijf Luisman